Harry Kloezen

De Werkplaats

Vanuit een technische opleiding (MTS/HTS) heb ik, via de bedrijfskunde, de route genomen naar – laat ik het noemen – “menskunde”. Die aspecten zie ik ook terug in mijn huidige activiteiten: ik werk graag in een omgeving met inhoudelijke professionals en werk daarin aan zowel de bedrijfskundige en de menskant, om mét hen een gezonde bedrijfscultuur te realiseren om daarmee doelen te halen. Ik omschrijf mezelf als: analytisch assertief, scherp, snel denkend, voorwaartse energie, begripvol confronterend en zeer doelgericht. Ik ben zeer breed geïnteresseerd en ken veel bedrijfskundige en psychologische modellen.

Harry als executive coach:

Ik hou ervan om weerstanden te overwinnen. Samen, in zo volledig mogelijke openheid en kwetsbaarheid, gebruikmakend van mijn scherpte, doelgerichtheid en intuïtie. Zonder die elementen kan ik m.i. niet helpen om belemmeringen op te ruimen. Afleidingsmanoeuvres, bewust of onbewust, leiden mij niet om de tuin. In mijn werk combineer ik een rationele met een intuïtieve aanpak. Die combinatie maakt dat ik verder kom waar anderen soms vastlopen.

Mijn specialiteiten zijn:

• Interim Management (verandermanager) in omgevingen met hoog opgeleide specialisten (ervaring binnen ICT, Consultancy, Trainingsbureaus, Voorlichtingsorganisaties. Interesse in bijvoorbeeld advocatuur, accountancy, ingenieursbureaus, etc.)

• Verandercoach in dezelfde omgevingen

• Executive Coaching (zowel individueel als management- / directieteams)

Mijn kennis en ervaring:

• HTS Quality Management

• HBO Bachelor BE / Bedrijfskunde

• WO Business Administration

• Human Academy (commotionele psychologie)

• ITIP (integrale psychologie)

• Diverse projectmanagement en directiefuncties

• Interim change opdrachten

Laatste blog

Visie op Vitale Organisaties

sep 27, 2018

In onze ogen is een dergelijke smalle visie op organisatievitaliteit een te beperkte benadering om echt impact te hebben op het functioneren van de organisatie. Het is een mooie eerste stap naar de zorg voor gezonde en vitale medewerkers. Maar bij “Vitale Organisatie” spreken wij over iets heel anders. Dat gaat veel verder en gaat [...]

Referenties

  • Harry heb ik leren kennen bij het opzetten van De Interim Connectie, een samenwerkingverband van zelfstandige professionals. Door zijn gedrevenheid en focus voor succes viel hij op tussen anderen, die hierbij betrokken waren. In een daarop volgende gezamenlijke opdracht ging Harry enthousiast en gedegen te werk. Hij werkt aan verbinding, onderschrijft de kracht van netwerken zoekt actief het commitment van betrokkenen om de projectdoelen te realiseren. Hij verbindt zijn expertise op de gebieden van organisatie-, procesontwikkeling en kwaliteitsmanagement en doorlichtingprocessen op een manier, die zijn opdrachtgever dient. Regelmatig met verrassende oplossingen en denkrichtingen. Vanuit zijn betrokkenheid bij zijn opdracht en in het belang van de opdrachtgever schuwt hij het niet om ook de moeilijke zaken vrij direct en onbevangen aan de orde te brengen.

    Anke Sitter - Intertembo Interim & Advies
X